Politie Demerdal waarschuwt voor oplichters die werkmateriaal verkopen: "Gezond verstand gebruiken"

Politie Demerdal waarschuwt voor oplichters die werkmateriaal verkopen: "Gezond verstand gebruiken"

Politie Demerdal waarschuwt voor oplichters die werkmateriaal verkopen: "Gezond verstand gebruiken"

De politiezone Demerdal waarschuwt voor oplichters nadat een man op de Hoensberg in Scherpenheuvel-Zichem is opgelicht. Een man uit Leuven was er aan een huis aan het werken toen een auto met Nederlandse nummerplaat voor de deur stopte. De bestuurder wilde hem werkmateriaal verkopen, onder meer een messenset, schroevendraaiers en een boormachine. De verkoper zei dat hij onderweg was naar de luchthaven en geld nodig had. Volgens hem verkocht hij het materiaal met een fikse korting, in totaal voor 500 euro. In realiteit is het materiaal een pak minder waard en is de werkman dus opgelicht. De politie zegt om in dit soort situaties altijd extra waakzaam te zijn.

Gerelateerd nieuws

  • Oud-burgemeester van Haacht André Le Roy (83) overleden

    Oud-burgemeester van Haacht André Le Roy (83) overleden

  • Dode wallaby gevonden in de Gijmelstraat in Aarschot. Vermoedelijk gaat het om hetzelfde dier dat eerder in Langdorp en Wolfsdonk gespot werd.

    Dode wallaby gevonden in de Gijmelstraat in Aarschot. Vermoedelijk gaat het om hetzelfde dier dat eerder in Langdorp en Wolfsdonk gespot werd.

  • Tientallen gezinnen hebben last van ondergelopen kelders in Herent: "We denken dat stopzetten waterwinning de oorzaak is"

    Tientallen gezinnen hebben last van ondergelopen kelders in Herent: "We denken dat stopzetten waterwinning de oorzaak is"

  • Dieven stelen voor meer dan 750 euro aan werkmateriaal bij RDP Schaffen: "Flinke hap uit budget dat voor iets anders gebruikt kon worden"

    Dieven stelen voor meer dan 750 euro aan werkmateriaal bij RDP Schaffen: "Flinke hap uit budget dat voor iets anders gebruikt kon worden"

  • Het nieuwe Ateleir RE-NÉ opent in Leuven: "Leuven is de perfecte locatie om Vlaanderen, Wallonië en Brussel samen te brengen."

    Het nieuwe Ateleir RE-NÉ opent in Leuven: "Leuven is de perfecte locatie om Vlaanderen, Wallonië en Brussel samen te brengen."